Un nou blog: Danut Manastireanu

Doresc sa va aduc la cunostinta aparitia in peisajul ‘blogeditorial’ a sitului lui Danut Manastireanu (http://danutm.wordpress.com). Blogul lui Danut este dedicat in special prezentarii propriului dosar de urmarire informativa de la Securitate. Redau pe scurt din ‘Argument’:

Dupa indelungi cumpaniri, o incercare ratata, si citeva ezitari, am decis, in sfirsit, sa-mi public pe Internet cele patru dosare de urmarire informativa (DUI) de la Securitate, asa cum se afla ele in arhivele CNSAS, cu indicativul I-1065. O voi face incetul cu incetul, postind, pe cit posibil, cite un document in fiecare zi, in afara perioadelor in care, din motive obiective, nu voi avea acces la internet. Uneori voi posta si copii in facsimil ale unor documente mai importante.

Daca va intrebati cumva ce anume m-a facut sa iau aceasta decizie, iata raspunsul. Imi repugna amatorismul, reaua vointa si partialitatea, dar mai ales totala lipsa de discernamint teologic si cu care este purtata, in general, intre evanghelici discutia despre colaborarea cu Securitatea a liderilor si a altor membri ai comunitatilor noastre.

Va doresc o lectura placuta…

A. Vidu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: