Reguli de discutie

Agora Christi şi-a propus să fie un blog respectabil şi decent. Scopul declarat este acela de a comenta chestiuni de interes public, dintr-o perspectivă creştină evanghelică. Nu suntem un blog de teologie, nici de reflecţie asupra bisericii. Din când în când, însă, cum este şi cazul lunii următoare, vom aborda subiecte care preocupă bisericile evanghelice, în măsura în care afectează sau sunt prezente şi la nivel naţional. Dorim să stimulăm, atât cât se poate, un mediu civilizat de dialog critic şi constructiv vis-a-vis de problemele propuse. Deşi nu intenţionăm să ne restrângem audienţa la un public academic, încurajăm în special luările de poziţie bine gândite şi argumentate.

Anticipând potenţialele comentarii pe marginea articolelor pe care le vom publica în luna februarie, vom folosi următoarele reguli pentru moderarea comentariilor.

Următoarele tipuri de comentarii nu vor fi aprobate:

1. Comentarii care reprezintă atacuri la persoană

2. Comentarii neserioase

3. Comentarii off-topic

4. Comentarii la comentarii (prin această restricţie dorim să focalizăm discuţiile asupra articolului de fond, nu asupra altor comentarii, sau a eventualelor subiecte tangenţiale).

5. Comentarii care folosesc un limbaj indecent, nedemn, necivilizat

Dorim să încurajăm comentarii care:

1. Se raportează critic la articolul de fond

2. Fac sugestii constructive referitoare la problematica discutata

2 răspunsuri

  1. […] La patratosu Un loc pentru chestii drepte intr-o lume curba « “Ceai de rinichi” Reguli de discuţie pe Agora ianuarie 26, 2008 Agora Christi se pregăteşte pentru luna februarie clarificînd regulile de discuţie! […]

  2. […] cea mai interesantă ştire o consider a fi cea de pe Agora Christi: Reguli de discuţie, care încearcă să prevină balamucul comentariilor de pe blogul Pătrăţosului (situaţie […]

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: