Conferinţe

Conferinţe din ţară

Colocviul ‘Dumitru Cornilescu’ 17-19 martie, Băile 1 Mai, Oradea.

Colocviul Dumitru Cornilescu este un simpozion anual de dezbateri teologice cu participarea pastorilor şi lucrătorilor laici din bisericile Alianţei Evanghelice din România. Obiectivul major al activităţilor Colocviului este onorarea şi perpetuarea moştenirii teologice lăsate de Dumitru Cornilescu, întruchipate într-o viaţă dedicată traducerii, studierii şi trăirii Sfintelor Scripturi.

Pentru sesiunea de primăvară a anului 2008, Colocviul Dumitru Cornilescu prezintă seria de prelegeri cu tema „Studiul şi predicarea Vechiului Testament. Literatura profetică a Vechiului Testament”. Invitatul pentru această sesiune este teologul biblist Dennis Magary, Ph.D., profesor universitar la Trinity Evangelical Divinity School, din Deerfield, Illinois, Statele Unite ale Americii. Profesorul Dennis Magary este unul dintre cei mai apreciaţi specialişti în Vechiul Testament din seminariile evanghelice americane, având o bogată activitate didactică şi de cercetare în domeniul limbii ebraice şi al Scripturilor Vechiului Testament.

Din cauza numărului limitat de locuri, participarea este pe bază de invitaţie.

Programul colocviului

Reason and Faith at the Beginning of the Third Millenium: 9-11 octombrie 2008, Cluj-Napoca

Call for Papers – Reason and Faith 3rd Millenium

__________________________________________________________________

Linkuri cu informaţii pentru conferinţe

http://www.theo.kuleuven.ac.be/page/congresses

2 răspunsuri

 1. Interesant blogul dvs!
  __________

  Multumim.

 2. Stiri Crestine.ro susține misionarii și organizațiile de misiune în mod special cele din Romania. Am ales săptămânal să prezentăm câte un misionar român, să îi sprijinim în rugăciune și să îi întrebam de nevoile lor financiare sau de altă natura, și cât avem posibilitatea să îi susținem. Vreau să vă provoc și pe voi cititorii site-ului să vă alăturați echipei Stiri Crestine.ro și să luptăm în linia a două spijinind misionarii noștri.

  Rog pe cei care dețin bloguri și site-uri să ne susțină afisând banner-ul care l-am pregatit pentru acest proiect, și dacă se poate să posteze informațiile care le postam noi despre misionari.

  Codul pentru bannere il gasiti aici! Bannerul se va schimba în fiecare săptămână în mod automat.

  Daca veti posta un bannerul site-ul/blog-ul dvs. va aparea pe prima pagina a site-ul nostru http://www.stiricrestine.ro la rubrica: Ne sustin! Lasati-ne un mesaj daca ati afisat bannerul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: